onsdag den 30. juni 2010

Forårskage med abrikoser (ferskner)

Opskriften på denne kage er fra et Feminablad fra 2001 og første gang jeg prøver den. Kagen er oprindelig lavet med friske abrikoser - men det havde de nærmeste butikker ikke, så jeg endte med ferskner fra dåse - og det smagte super godt!

Kagen inden ovnen - dette er en dobbelt portion (16 stk.)

Færdigbagt kage - mums!


Opskriften lyder således






Jeg serverede den med lidt flødeskum rørt op med en rest vaniliecreme (sådan en købe-brik...) Men et alternativ kunne være flødeskum med lidt kanel i :)

2 kommentarer:

  1. Den ser altså bare total lækker ud, så den må da helt sikkert afprøves :D

    SvarSlet
  2. Ja, den er super lækker - især serveret lun, så fersknerne stadig er varme.. :) Mums..

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget