mandag den 31. maj 2010

Man skal jo spare..

I november 2009 gjorde pap-svigerfar os opmærksom på Målerjagten, som er en hjemmeside lavet af SEAS-NVE. Her kan man taste sit energiforbrug ind (det tal som står på elmåleren) og så holde øje med hvor meget man bruger og hvilken energiklasse man hører ind under. Da vi startede i november brugte vi ca. 11kWh om dagen og lå på energiniveau D. Ved juletid var vi faktisk helt oppe på 25,7 kWh om dagen og var helt nede i G (som er det laveste). Dette skyldes selvfølgelig vores overdrevet julebelysning, småkagebagning, varme i hus og værksted, osv.
Her idag er vi nede på 7 kWh dagligt og er helt oppe i toppen af energiklasserne! Vi er begyndt at tænke mere over vores strømforbrug, hvilket i sidste ende resultere i en lavere el-regning!
Jeg er opdraget med elspare-skinner, så her i huset står INTET på standby. Alle stikkontakter er slukket når ting ikke bliver brugt! Vi har desuden elspare-pærer i alle lamper (undtagen i halogen-lampen i stuen) og alle hvidevarer er energiklasse A+ :) Desuden bruger vi kun opvaskemaskine når der er gæster og sørger for det meste at hænge tøj op til tørre istedet for tørretumbler.

Så vi gør ihvertfald vores for at spare på CO2'en :) Gør du også noget?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget