fredag den 2. april 2010

Udendørslamper i regnvejr

Igår var vi til MC-træf i Esbjerg - en lidt blandede fornøjelse, da det regnede ret så kraftigt, da vi kørte hjemmefra. Til gengæld begyndte solen at titte frem hen ad middagen.

Om aftenen var jeg hos en kollega og spise, drikke og tage i byen. Det var super hyggeligt! Vi startede ud 6 piger og endte 4 på Luxx i Esbjerg. Efter maden og torsdagens episode af Paradise Hotel, skulle vi lege en lille selskabsleg, som jeg gerne vil huske til kommende arrangementer :)

Man er delt op i hold af 2 personer.

Til 2 hold laves der ca. 35 små sedler med kendte navne/karakterer fra fx. musikkens- og filmens verden. (Da vi alle var kollegaer brugte vi også nogle 'kendte' fra arbejde). Sedlerne skrives individuelt, foldes sammen og lægges i en skål. Det er okay (faktisk bare sjovere) at der er flere af den samme.


Så starter hold 1:

Man tager en seddel op - og på 40 sekunder skal vedkommende så komme med så mange stikord, som muligt for at makkeren gætter hvem der er tale om. Man må bare ikke sige selve navnet på personen (logisk nok jo...)

Tager man en seddel og føler at man ikke kan forklare den - lægges denne tilbage. ER man dog begyndt at forklare, SKAL man fortsætte til den er gættet eller tiden er løbet ud.

Efter de 40 sekunder er det så hold 2's tur og så skifter det indtil der ikke er flere tilbage i skålen.

I runde 2 er det, det samme princip - dog må man kun sige ET ord! Fx. det program vedkommende er med i - eller noget karakteristisk ved personen - men kun ét ord!


I runde 3 må man ikke sige noget overhovedet - her gælder det om at bruge fagter og grimasser.


Det sjove ved legen er at det er de samme 35 sedler man bruger i alle 3 runder og derfor 'ved' man jo, efter runde 1, hvilke personer der er at vælge imellem, men man glemmer bare så hurtigt - især når der er alkohol indblandet.

Denne leg skal bestemt huskes til senere brug!

Nå, jeg er jo altså vågnet for idag, selvom jeg havde en drøm om at sove til kl. 12 (så ville jeg da ihvertfald få 7 timers søvn).. Men ak nej... Vores elektrikerven stod på trappen (vi har faktisk ikke en trappe, men det lyder jo dumt at sige "stod foran døren"... Nå anyway...) kl. 10.20 og så skulle der sættes udendørslamper op.


Vi har længe talt om at vi ville have noget lys ude på terrassen - især hvis jeg er alene om aftenen og lukker Buddy ud eller når vi sidder derude om aftenen. Så lige pt. er de igang ude i regnvejret med at sætte disse lamper op:Det er fra "Ribe"-serien og kostede 99,- pr. styk, så det var ikke så galt jo :) Sådan 4 hænger snart ude på terrassen.

Ellers står idag bare på at genetablere væskebalancen i min krop efter i nat, vaske tøj, lidt oprydning og nyde dagen med manden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...