onsdag den 31. marts 2010

Lakseroulade

Lakseroulade med dild og salat

Til ca. 6 kuverter:

400 g. røget laks


Dildcreme:

2½ dl. creme fraise 38 % (det skal være med så høj fedtprocent, da det skal piskes til skum)
Skal og saft af 1 økologisk citron
Salt og peber
ca. 1 bundt dild (gem lidt til pynt)

Creme fraise blandes med citron, salt og peber og piskes til det ligner flødeskum. Vend derefter hakket dild i skummen.

Laksestykkerne fordeles på et stykke bagepapir så de danner et rektangel og lapper over hinanden - der må IKKE være huller i det!

Skummen smøres på (ca. ½ cm. fra kanten) og du starter med at rulle rouladen sammen ved at 'løfte' i bagepapiret.

Mas kanten ind under i starten og derefter kan du rulle den sammen ved hjælp af bagepapiret - husk at rul stramt!

Når rouladen er rullet pakkes den ind i bagepapir - stramt, så den holder faconen. Udenom kommes der et stramt lag sølvpapir og den lægges i fryseren i ca. 1½ time.

En ½ time før servering tages den op - skæres ud (sørg for at den er meget fast, så skiverne ellers bliver smattet) og anrettes. Et tip er lige at tørre kniven af efter hver udskæringen, så der ikke kommer dildcreme udenpå den næste skive.

Anret med blandet salat/spinatblade og dild.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget