mandag den 29. marts 2010

Kanelkage med chokoladeglasur


Kage:

125 g. smeltet margarine
400 g. sukker
½ l. kærnemælk
4 tsk. kanel
2 tsk. natron
400 g. mel

Margarinen og sukker røres godt sammen til det er luftigt. Kærnemælken blandes i og der røres godt.
Bland resten i kagedejen og fordel massen i en springform beklædt med bagepapir.
Den bages ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Glasur:
25 g. margarine
ca. 200 g. flormelis
2 spsk. kakaopulver
20 g. mørk chokolade

Det hele blandes sammen i en gryde og fordeles over den afkølede kage. Der kan tilsættes 3 spsk. kaffe og lidt vaniliesukker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget